Oradea, model de bune practici pentru Alba Iulia

- Administratie - martie 5, 2021
Distribuie

Marius Filimon, viceprimar al municipiului Alba Iulia, efectuează, vineri, o vizită la Oradea, unde va reprezenta municipiul Alba Iulia într-o serie de întâlniri cu reprezentanți ai administrației locale și județene.

”Vizita colegului meu face parte dintr-o serie de întâlniri cu reprezentanți ai administrațiilor care au dat dovadă de eficiență și sunt un model de bune practici în ceea ce înseamnă atragerea banilor europeni, dezvoltare urbanistică modernă și administrare eficientă a resurselor publice”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.

”Sunt convins că tot ceea ce a făcut Ilie Bolojan în Oradea, atât la primărie cât și, mai nou, din funcția de președinte al Consiliului Județean, sunt exemple care trebuie urmate, iar noi, la Alba Iulia, putem să ne folosim de expertiza și experiența colegilor din Bihor, pentru a „copia”, dacă vreți, modelele lor de reușită. Îi urez succes colegului meu și am încredere că această vizită ne va ajuta să reformăm administrația locală, să transformăm Alba Iulia în orașul pe care cu toții ni-l dorim”, a precizat primarul albaiulian.

Service camioane
Comments are closed.