Noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară în județul Alba

- Evenimente - martie 5, 2021
protect
Distribuie

Sub coordonarea Instituției Prefectului – Județul Alba, au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat 247 de polițiști și polițiști locali, alături de jandarmi și lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificării modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Au fost controlate 79 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 109 de  mijloace de transport, dintre care 34 de mijloace de transport în comun.

Au fost legitimate 2.057 de persoane și au fost făcute verificări la 67 de  obiective de interes, precum restaurante, fastfood-uri,  hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

Echipele de control au depistat și sancționat 143 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și una care nu au respectat restricțiile de deplasare. 

Service camioane
Comments are closed.