Noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară în județul Alba

- Din Judet - februarie 27, 2021
protectie
Distribuie

Sub coordonarea Instituției Prefectului – Județul Alba, au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat 214 polițiști și polițiști locali, alături de jandarmi și lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificării modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Au fost controlate 82 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 97 de mijloace de transport, dintre care 43 de mijloace de transport în comun.

Au fost legitimate 1.403 persoane și au fost făcute verificări la 77 de obiective de interes, precum restaurante, fastfood-uri, hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

Echipele de control au depistat și sancționat 108 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și patru care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea.

De exemplu, cu ocazia unei acțiuni cu efective suplimentare organizată în Cugir, între orele 22,00 – 01,00, au fost legitimate 67 de persoane și au fost verificate 27 de autovehicule și șapte societăți comerciale. Au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, din care 27 la Legea 55/2020.

Service camioane
Comments are closed.