Noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară în județul Alba

- Social - februarie 24, 2021
protectie
Distribuie

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat 223 de polițiști și polițiști locali, alături de jandarmi și lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Au fost controlate 57 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 67 de mijloace de transport, din care 38 de mijloace de transport în comun.

Au fost legitimate 2.275 de persoane și au fost făcute verificări la 72 de obiective de interes precum restaurante, fastfood-uri, hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

De exemplu, cu ocazia unei acțiuni organizată la Blaj, au fost legitimate 301 persoane, au fost verificate 91 de autovehicule și au fost aplicate 51 de sancțiuni, din care 22 pentru nerespectarea regulilor de protecție sanitară.

Service camioane
Comments are closed.