Misiuni de weekend pentru jandarmii din Alba

- Din Judet - iulie 7, 2022
Distribuie

În acest sfârșit de săptămână în județul Alba se vor desfășura mai multe evenimente publice, iar echipajele de jandarmerie vor fi prezente pentru a asigura desfășurarea fără incidente a acestora. Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Jandarmii vor fi prezenți în localitatea Ocna Mureș, la evenimentul “ Spectacolul merge mai departe … Festivalul Verii”, în Poiana Călineasa, pe timpul manifestării “ Cultura pentru cultură ”, în localitatea Vinerea, la Spectacolul folcloric – Poiana cu Goruni și în localitățile Avram Iancu și Câmpeni, unde va avea loc Semimaratonul Moților – Țara de Piatră. De asemenea, vor acționa în municipiul Alba Iulia, unde vor asigura măsuri de ordine la un meci de fotbal din cadrul Cupei României și la două manifestări culturale care se vor desfășura în zona istorică.

Întrucât se estimează prezența unui public numeros, recomandăm tuturor participanților la aceste evenimente să manifeste răbdare, să evite consumul excesiv de alcool, să respecte indicațiile organizatorilor sau ale forțelor de ordine, să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să acorde o atenție deosebită supravegherii copiilor și să solicite sprijinul jandarmilor, fie direct, fie prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

Reamintim că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Service camioane
Comments are closed.