Mijloc de săptămână cu multe evenimente pe șoselele din județul Alba

- Din Judet - februarie 25, 2021
politie
Distribuie

Mijlocul de săptămână a adus multe evenimente pe șoselele din județul Alba.

Miercuri, în jurul orei 17.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, pe DN1, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de conducere cu permisul suspendat.

Miercuri, în jurul orei 17.30, pe DJ 142 L, la intersecţia cu drumul tehnologic al autostrăzii A10, un bărbat de 66 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 44 de ani, din comuna Rădeşti. În urma accidentului rutier, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital. Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Miercuri, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Aiudul de Sus, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Miercuri, în jurul orei 23.20, pe DJ 107 H, pe raza localităţii Galda de Jos, un tânăr de 24 de ani, din comuna Parva, judeţul Bistriţa – Năsăud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Galda de Jos – Cricău, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu parapeţii metalici de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, o tânără, în vârstă de 20 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Service camioane
Comments are closed.