Măsuri de ordine publică cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului

- Din Judet - ianuarie 6, 2022
alba
Distribuie

Joi, 6 ianuarie, la nivelul județului Alba, vor avea loc manifestări religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza).

Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, precum și pentru respectarea normelor legale în vigoare cu scopul de a preveni și combate efectele pandemiei de Covid-19, jandarmii vor acționa pentru supravegherea desfăşurării activităților care vor avea loc în apropierea lăcaşurilor de cult.

Pentru buna desfășurare a tuturor activităților religioase, avem organizate, patrule de siguranță publică, precum și alte dispozitive care au ca principal scop siguranța oamenilor, ce vor fi adaptate în funcție de situațiile concrete.

Recomandăm participanților la manifestările religioase să acorde o atenţie sporită măsurilor de protecție sanitară, să respecte măsurile stabilite de organizatori pentru evitarea aglomerației în momentul distribuirii apei sfințite și indicaţiile jandarmilor aflați în dispozitiv.

Dacă se află într-o situație dificilă sau dacă sunt martorii unor fapte antisociale, le recomandăm participanților să apeleze cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Service camioane
Comments are closed.