Marea Britanie revine parțial la împrumuturile de studii pentru europeni

- Educative - aprilie 27, 2021
burse
Distribuie

Tinerii interesați de studii în Marea Britanie ar putea primi un împrumut din partea statului pentru a-și finanța studiile de licență. Programul de împumuturi pentru studii a fost oprit odată cu momentul BREXIT, însă guvernul britanic a anunțat recent că acesta se va reactiva doar în anumite condiții și pentru câteva domenii de studiu.

Împrumutul pentru taxa de școlarizare poate ajunge până la 9250 de lire pe an, pe toată durata studiilor, însă este valabil doar în cazul programelor care încep din luna iulie. În acest moment există universități care au deschis acest model de studii, în care primul an durează din iulie până în iunie, anul următor. Din anul doi cursurile se desfășoară în sistem normal. Cei interesați de studii în Marea Britanie și care doresc să aplice pentru acest program de împrumut trebuie se grăbească pentru că sunt o serie de formalități care trebuie îndeplinite, inclusiv cele legate de obținerea vizei.

Programele de studiu care pot fi finanțate prin împrumutul de la guvernul britanic sunt:

științe biomedicale, business management, computer science, digital marketing, relații internaționale, inginerie mecanică și psihologie.

Service camioane
Comments are closed.