MAE: Persoanele care călătoresc în Grecia nu mai au nevoie de test PCR la intrarea în ţară

- Externe - aprilie 23, 2021
granita
Distribuie

Ministerul Afacerilor Externe anunță că persoanele care călătoresc în Grecia nu mai au nevoie de test PCR la intrarea în ţară dacă au trecut două săptămâni de la data efectuării vaccinului anti-COVID.

În ceea ce privește Bulgaria şi Turcia, călătorii trebuie să prezinte în continuare un test PCR negativ la intrarea în ţară, chiar dacă au făcut vaccinul împotriva COVID-19.

În acest moment, alături de Grecia, şi Croaţia permite intrarea în ţară pe baza unui certificat de vaccinare împotriva Covid-19, dacă au trecut cel puţin 14 zile de la cea de-a doua doză de vaccin sau de la doza unică, în cazul vaccinului care se administrează într-o singură doză.

În Slovenia este suficientă prezentarea unui certificat de vaccinare anti-Covid-19, cu menţionarea unui termen de cel puţin şapte zile de la vaccinarea cu a doua doză de vaccin Pfizer/Biontech, cel puţin 14 zile de la a doua doză de vaccin Moderna sau cel puţin 21 de zile de la prima doză de vaccin AstraZeneca.

Începând de pe 20 aprilie 2021, vaccinul va fi suficient pentru a intra şi în Maldive, nemaifiind necesar un test PCR negativ.

Service camioane
Comments are closed.