Ludovic Orban: A demarat procedura de revocare a Avocatului Poporului

- Politice - februarie 16, 2021
orban
Distribuie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a anunţat, marţi, că Parlamentul a demarat procedura privitoare la revocarea Avocatului Poporului. „Am demarat procedura privitoare la revocarea Avocatului Poporului. Este o procedură care în legislatura trecută a fost demarată de grupurile parlamentare ale PNL. Solicitarea grupurilor parlamentare, formulată în legislatura trecută, nu a fost trimisă spre comisiile juridice comune. Birourile permanente reunite au refuzat să deruleze procedurile din Legea Avocatului Poporului şi procedurile regulamentare”, a declarat Ludovic Orban la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului.

El a explicat că, dincolo de sesizarea PNL în acest sens, există şi o alta depusă de deputatul PNL Florin Roman, care a fost însuşită şi susţinută şi de grupurile parlamentare din Camera Deputaţilor şi Senat ale USR PLUS şi ale PNL.

„Urmează ca, într-un termen de două săptămâni, cel mult, comisiile juridice să analizeze această solicitare, să prezinte un raport care să fie transmis plenului”, a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Service camioane
Comments are closed.