Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

- Evenimente - august 25, 2021
alba
Distribuie

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă invită joi, 26 august 2021, la lansarea cărții „Sufletul… Arcuș pe viață”, un volum de versuri semnat de actrița Bianca Petronela Goadă și prefațat de scriitorul Ion Mărgineanu. Lansarea va avea loc în Grădina Biblioteci Județene „Lucian Blaga” Alba, începând cu ora 18:00 și va fi transmis live pe pagina de Facebook a instituției. Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului 3.17 Lansări și prezentări de carte, în conexiune cu proiectul 8.3 Antologia „Verbum”.

Cu prilejul lansării cărții „Sufletul… Arcuș pe viață”, actrița Bianca Petronela Goadă pune în scenă un moment multiart susținut împreună cu violonistul Liviu Cernat și cu pictorița Ioana Raica. Programul va debuta cu un moment recitativ urmat de prezentarea cercului de scriere creativă „Verbum”, cerc ce își desfășoară activitatea în cadrul Biblioteci Județene „Lucian Blaga” Alba și din care face parte și autoarea. Va urma lansarea cărții, ce va fi prezentată de către scriitorul Ion Mărgineanu. Pe tot parcursul desfășurării evenimentului vor avea loc momente lirico-muzicale, cu poezii recitate de Bianca Petronela Goadă, acompaniată la vioară de Liviu Cernat. În finalul întâlniri va fi vernisată expoziția pictoriței Ioana Raica și vor fi oferite celor prezenți cărți cu autograf din partea autoarei.

Evenimentul cultural este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.17 Lansări și prezentări de carte, al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Service camioane
Comments are closed.