Joe Biden vrea să aloce 1.800 de miliarde de dolari pentru măsuri sociale

- Externe - aprilie 29, 2021
joe
Distribuie

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, va prezenta, în primul discurs rostit în Congres, un plan pe următorii 10 ani în valoare de 1.800 de miliarde de dolari care prevede măsuri sociale destinate familiilor.

Planul constă în investiţii de aproximativ 1.000 de miliarde de dolari şi reduceri fiscale de 800 de miliarde de dolari destinate familiilor americane şi angajaţilor.

În afară de Planul Familiilor Americane, preşedintele va propune o serie de măsuri pentru a asigura că cei mai bogaţi americani îşi achită contribuţiile fiscale, garantând, în acelaşi timp, că nicio persoană care are venituri sub 400.000 de dolari pe an nu va plăti impozite suplimentare.

Proiectul destinat familiilor, în valoare de 1.800 de miliarde de dolari, se adaugă planului de stimulare economică de 1.900 de miliarde de dolari, intrat în vigoare în martie, şi iniţiativei privind investiţii în infrastructură şi crearea de locuri de muncă, în valoare de 2.300 de miliarde de dolari, care nu a fost aprobată încă de Congres.

Service camioane
Comments are closed.