IPJ Alba: Accidentul de pe strada Viilor din Alba Iulia a fost produs de un tânăr de 23 de ani care avea o alcoolemie de 0,69 la mie

- Din Judet - octombrie 26, 2022
Distribuie

În noaptea de 21 spre 22 octombrie, pe Strada Viilor din muncipiul Alba Iulia a avut loc un accident rutier, produs de o mașină de teren. Scăpată de sub controlul șoferului, mașina de teren a rupt un stâlp de electricitate care a afectat un gard și a avariat două mașini (una a suferit pagube serioase).

În urma solicitării redacției Albapesurse.ro, Inspectoratul Județean de Poliție Alba a făcut următoarele precizări:

„La data de 22 octombrie, în jurul orei 00,02, un tânăr de 23 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Viilor din municipiul Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale. În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”.

Vezi și articolul: Accident discret în miez de noapte la Alba Iulia

https://www.albapesurse.ro/accident-discret-in-miez-de-noapte-la-alba-iulia/28769/
Service camioane
Comments are closed.