IPJ Alba a continuat activitățile privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

- Din Judet - noiembrie 9, 2021
alba
Distribuie

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 607 persoane aflate în carantină, 1.219 aflate în izolare și au fost organizate 10 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 302 persoane. Alte 74 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 25 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 56 de terase, restaurante, fastfood-uri, iar reprezentanții acestora au fost informați în legătură cu regulile pe care trebuie să le respecte, în contextul pandemic actual.

Au fost verificate 78 de mijloace de transport persoane, din care 17 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 27 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 3 care nu au respectat restricțiile de deplasare.

În paralel, au continuat activitățile informativ – preventive, fiind vizate zonele aglomerate din județ, cum ar fi piețele, autogările, mijloacele de transport în comun și stațiile de autobuz.

Poliţiştii vor continua atât acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, cât și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

Service camioane
Comments are closed.