INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN ALBA SCOATE LA CONCURS 33 DE POSTURI, PRIN ÎNCADRARE DIRECTĂ

- Anunturi Publice - iunie 30, 2022
alba
Distribuie

Inspectoratul de Poliție Județean Alba scoate la concurs 33 de posturi (32 de posturi de agent de poliție și un post de personal contractual), prin încadrare directă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerințelor postului și care îndeplinesc condițiile legale.

Pentru posturile de agenți de poliție, înscrierile se fac excusix on-line, până la data de 12 iulie, ora 16,00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet la înscriere, ulterior nemaiputând fi transmise documente.

Dintre posturile de agent de poliție, 30 sunt în specialitatea ordine publică ( ajutor șef post și siguranță publică) și două sunt în specialitatea cazier judiciar, statistică și evidențe operative.

Proba scrisă se va desfășura la data de 03.09.2022 și va consta în rezolvarea unui test grilă.

Pentru posturile de agenți de poliție, specialitatea ordine publică, anterior examenului scris se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

Postul de personal contractual este de operator controlor date, în cadrul Serviciului Rutier. Înscrierea la concurs se va realiza la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, până la data de 13.07.2022, numai în zilele lucrătoare, în intervalul 09,00 – 13,00 (sala Corpului Național al Polițiștilor).

Concursul va consta într-o proba scrisă, care se va desfășura la data de 24.08.2022 și susținerea unui interviu care se va desfășura la data 30.08.2022.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Service camioane
Comments are closed.