Încep lucrările din cadrul proiectului „Respect pentru bunicii comunității aiudene”!

- Social - mai 24, 2021
alba
Distribuie

În perioada imediat următoare, la Aiud vor demara lucrările din cadrul proiectului „Respect pentru bunicii comunității aiudene”.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 și se implementează de către Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud în parteneriat cu Asociația Serviciul de Ajutor Maltez în România – filiala Aiud și are o valoare totală de 3.692.022,75 lei, din care 3.546.728,81 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Obiectivul general al proiectului este creșterea gradului de acoperire cu servicii sociale pentru grupul vulnerabil persoane vârstnice în municipiul Aiud, prin înfiinţarea unui centru de zi, a unei unităţi de îngrijire la domiciliu şi a unei cantine sociale.

Prin intermediul acestui proiect 500 de beneficiari persoane vârstnice vor fi deservite de centrul de zi, 100 de beneficiari persoane vârstnice vor fi deservite de cantina socială și 50 de beneficiari persoane vârstnice vor fi deservite de unitatea de îngrijire la domiciliu.

Service camioane
Comments are closed.