Încă un incendiu în incinta unui spital din România

- Nationale - martie 10, 2021
Distribuie

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienților, dar a fost oprit curentul în clădirea administrativă și în policlinică.

Pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit cu două autospeciale, miercuri, cu puțin înainte de ora 8.00 la un incendiu care a izbucnit la elemente din tabloul pentru siguranțe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej.

Pompierii au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă și câteva elemente ale tabloului de siguranță topite.

A fost întreruptă alimentarea cu energie a punctului de transformare și s-a acționat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor, iar concomitent s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinătățile punctului de transformare.

„Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau personalul unității sanitare, alimentarea cu energie electrică a spitalului este asigurată în continuare pentru zonele sensibile. A fost sistată parțial alimentarea cu energie electrică a zonelor administrative și policlinica spitalului”, spun reprezentanții ISU Cluj.

Din primele cercetări, evenimentul s-a produs în urma unei defecțiuni a elementelor din instalațiile punctului de transformare.

Service camioane
Comments are closed.