În 11 din cele 16 regiuni ale Poloniei se vor relaxa restricţiile legate de coronavirus

- Externe - aprilie 22, 2021
covid
Distribuie

Ministrul sănătății din Polonia, Adam Niedzielski anunță că țara sa va relaxa unele restricţii legate de coronavirus în 11 din cele 16 regiuni ale sale începând de luni şi intenţionează să anunţe o foaie de parcurs pentru alte măsuri de relaxare săptămâna viitoare.

 Astfel, începând de luni, unii elevi cu vârsta cuprinsă între 7 şi 9 ani vor putea să revină în şcoli, care vor funcţiona în sistem hibrid, la şcoală şi la distanţă, iar frizeriile şi saloanele de înfrumuseţare se vor putea redeschide.

În cinci regiuni preponderent sudice şi vestice, Silezia, Silezia Inferioară, Polonia Mare, precum şi Opole şi Lodz, toate actualele restricţii vor rămâne în vigoare, mai exact rămân limite mai stricte pentru numărul de persoane permise în marile magazine şi în biserici, centre comerciale închise şi învăţământ la distanţă pentru toţi elevii.

O serie de restricţii rămân neschimbate la nivel naţional: hotelurile rămân închise până la 3 mai, în timp ce restaurantele pot să servească la terasă şi să livreze la domiciliu.

Service camioane
Comments are closed.