Horaţiu Cosma:”Tronsonul 2 al Autostrăzii Sebeş-Turda a ajuns la 85% stadiu fizic!”

- Social - februarie 2, 2021
usr
Distribuie

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Horaţiu Cosma a vizitat trei şantiere din Transilvania, ca să vadă dacă lucrările avansează conform programului, iar la final a afirmat că lucrările sunt ”la turaţie maximă”.

”Şantierele de autostradă din Transilvania au pornit la turaţie maximă în 2021! Vineri am făcut o vizită de lucru pe Autostrada A3 Transilvania – pe sectoarele de lângă Cluj-Napoca şi Târgu Mureş – şi pe Autostrada A10 Sebeş-Turda”, a scris, luni, pe Facebook, Horaţiu Cosma care a prezentat şi stadiul lucrărilor.

Potrivit acestuia, tronsonul 2 al Autostrăzii Sebeş-Turda a ajuns la 85% stadiu fizic, constructorul executând lucrări la viaductul peste calea ferată de la Teiuş, nodul rutier Teiuş, precum şi la terasamente, şanţuri betonate sau taluzări pe întreg proiectul.

Acesta şi-a asumat că va finaliza lucrarea în această vară.

”Nu suntem mulţumiţi de modul în care s-a derulat proiectul ce a fost contractat tocmai în anul 2014. Vom monitoriza în continuare extrem de serios mobilizarea antreprenorului”, a mai transmis secretarul de stat Horaţiu Cosma.

Service camioane
Comments are closed.