Grădinița și creșa “Prichindel” din Cugir își vor deschide porțile

- Social - noiembrie 2, 2021
alba
Distribuie

Mai este o săptămână până când Grădinița și creșa “Prichindel” din Cugir își vor deschide porțile, după amplul proces de modernizare și dotare prin care a trecut în ultimul an și jumătate. De luni, cei mici vor fi întâmpinați într-o atmosfera nouă, cu mobilier în formă de castele, trenulețe, mori de vânt, cu jocuri noi și alte surprize plăcute.

Zilele acestea se fac ultimele pregătiri, se așează fiecare lucru la locul lui, astfel încât cei mici să se poată bucura de tot ceea ce-i așteaptă. Insuși primarul, Adrian Teban a fost în vizită la “Prichindel” pentru a se asigura că, de luni, cei mici își vor putea începe activitatea.

Pentru început, de moderna locație se vor bucura cei 140 de preșcolari înscriși în cele 7 grupe ale grădiniței. După ei, vor urma cei 20 de micuți cu vârsta de până la 3 ani, care sunt așteptați să ocupe sălile destinate creșei. Deocamdată, este în plină derulare procedura de selecție a dosarelor și cea de încadrare a personalului specializat.

Reamintim că reabilitarea, modernizarea, dotarea grădiniței și creșei au fost realizate cu fonduri provenite prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local, în valoare totală de 4.763.930 lei.

Service camioane
Comments are closed.