Gabriel Pleșa:”Scrie ISTORIA PANDEMIEI la Alba Iulia! Vaccinează-te în MUZEUL PRINCIPIA, pe ritmurile muzicii clasice, în cea de-a II-a etapă a ”Maratonului Vaccinării”!”

- Stirile Zilei - mai 20, 2021
alba
Distribuie

Sâmbătă și Duminică, 22-23 Mai, între orele 08:00-20:00, la MUZEUL PRINCIPIA din Cetatea Alba Carolina are loc al doilea maraton al vaccinării anti COVID-19 organizat în Alba Iulia.

Cetățenii care doresc să se vaccinze o pot face fără programare, doar cu buletinul și pot alege între serurile PFIZER sau JOHNSON & JOHNSON.

În plus, toți cei vaccinați vor avea și INTRAREA GRATUITĂ la MUZEUL UNIRII!

Cu ocazia acestui eveniment primarul unicipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a declarat:

”Ne implicăm activ și pe mai departe în campania de vaccinare la nivelul municipiului Alba Iulia pentru că avem convingerea că doar așa putem să revenim la normalitate! Ține de fiecare dintre noi să fim și să arătăm că suntem responsabili. Vom avea foarte mulți voluntari implicați, dar și artiștii noștri de suflet, profesori și elevi ai Liceului de Muzică și Arte plastice “Regina Maria” din Alba Iulia, artiști ai Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba , dar și invitații speciali, Irina și Robert Indrei! Trupa de TEATRU SKEPSIS va fi acolo pentru a ne descreți frunțile și a ne face să uităm de ac! Prietenii de la Apulum Bikers și de la Biciclim Alba Iulia vor fi acolo, pe două roți, iar aceia dintre ei care nu s-au vaccinat până acum, o vor face pe ritmurile muzicii clasice.Le mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru implicarea extraordinară.

Țin să le mulțumesc tuturor celor implicați: în primul rând întregului personal medical, angajaților Primăriei Alba Iulia, Direcției de Sănătate Publică Alba, Societății Naționale de Cruce Roșie Alba, Instituției Prefectului Județului Alba, Consiliului Județean Alba, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, Liceului de Muzică și Arte plastice “Regina Maria”, Muzeului Național al Unirii, Grupului de teatru SKEPSIS, Apulum Bikers și Biciclim Alba Iulia, prietenilor de la radio Regional Hit FM Alba dar și tuturor partenerilor din MASS MEDIA. Fă din vaccinare un moment istoric, în inima istoriei României!”

Service camioane
Comments are closed.