Politice

Gabriel Pleșa este noul primar al municipiului Alba Iulia!!!

gabriel plesa

După o lună de campanie electorală aprigă, duminică 27 septembrie au avut loc mult așteptatele alegeri locale care ne-au dat noii primari ai localităților din țară, președinții de consilii județene, dar și membrii consiliilor județene și locale.

La Alba Iulia, reședința județului Alba lupta s-a dus practic în doi, între viceprimarul cu atribuții de primar, Paul Voicu (PNL) și fostul viceprimar și fost membru PNL, Gabriel Pleșa din partea USR-PLUS.

Cu toate că majoritatea specialiștilor mizau înainte de scrutin pe o victorie a candidatului PNL, Gabriel Pleșa a reușit o victorie surprinzătoare și va fi pentru următorii 4 ani primarul municipiului Alba Iulia.

În urma acestei victorii, Gabriel Pleșa de declarat:”„Nu am cuvinte, în seara asta, mi le-am epuizat înainte, dar știți că sufeltul meu se împarte la fiecare dintre voi, pentru că ați făcut un lucru extraordinar. Dacă nu făceam maratonul acela de trei luni de zile, în care ați răbdat cu stoicism, pentru că mă tot gândeam când o să se sature de mine și o să spună „Bă, nu mai venim”, și ați crezut la fel ca și mine că putem câștiga. V-am zis că asta este, dacă noi vorbim cu cât mai mulți oameni și o să înteleagă ce vrem să face, e secretul victoriei.

COMENTEZI?

×
Social

Program Special la Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Alba Iulia în perioada 26 – 27.09.2020