EMA: Vaccinurile anti COVID-19 care folosesc tehnologia ARN mesager par a fi eficace împotriva variantei indiene a coronavirusului SARS-CoV-2!

- Externe - mai 13, 2021
covid
Distribuie

Agenţia Europeană a Medicamentului a făcut public un raport din care reiese că vaccinurile împotriva COVID-19 care folosesc tehnologia ARN mesager, precum Pfizer/BioNtech şi Moderna, par a fi eficace împotriva variantei indiene a coronavirusului SARS-CoV-2.

Pe de altă parte, EMA consideră că este nevoie de mai multe date clinice şi din lumea reală despre cât de bine şi cât timp protejează actualele vaccinuri anti-COVID-19 înainte de a se lua o decizie privind administrarea unor doze de consolidare sau unei a treia doze din serurile administrate în prezent în două doze.

EMA a confirmat că experţii săi au finalizat inspecţia din Rusia privind respectarea bunelor practici în dezvoltarea şi producţia vaccinului Sputnik V, iar acum delegaţia agenţiei europene a început să viziteze fabricile unde este produs acest vaccin, în cadrul procesului de evaluare continuă premergător unei posibile autorizări a acestuia în UE.

Service camioane
Comments are closed.