De o lună de zile, mai multe cabluri atârnă pe pământ la Șard! Nimănui nu-i pasă…

- Stirea Ta - ianuarie 27, 2021
Distribuie

Nici după aproape o lună de zile, efectele accidentului de la Șard spre intrarea în Alba Iulia nu au trecut. După cum se știe, în preajma sărbătorilor de iarnă a avut loc un accident rutier în urma căruia unul dintre stâlpii de electricitate a fost doborât la pământ.

După ce preț de câteva ore mai multe locuințe au rămas fără energie electrică, la acest moment mai multe fire încă atârnă pe pământ.

“Nu știm nici ce fire sunt, nici dacă sunt de curent sau internet sau de la telefoane. Habar nu avem. Nu ne-a spus nimeni nimic. Am avut noroc că mașina nu a intrat peste noi în casă. S-a lovit în țeava de gaz. Dar de atunci firele acestea atârnă pe jos. Ne ferim să nu ne atingem de ele și nici nu prea folosim ieșirea aceea de la casă. Dar…poate fi pericol. Poate trece careva noaptea și nu știe, calcă pe ele sau ceva…dacă sunt de curent?”

Contactat de redacția noastră, Marius Ceteraș, directorul sucursalei Alba a companiei Distribuție Energie Electrica ne-a precizat că firele respective nu sunt pentru distribuția energiei electrice și nu sunt un pericol de electrocutare. Este foarte posibil să aparțină unor furnizori de servicii de internet sau televiziune prin cablu.

Service camioane
Comments are closed.