Dan Barna: PNL a ajuns un satelit al PSD, împreună cu AUR / O componentă importantă din PNL speră să iasă din această căsătorie nefericită

- Din Judet - ianuarie 28, 2022
Distribuie

Fostul președinte USR Dan Barna a declarat, joi, în cadrul unei emisiuni TV despre actuala configuraţie politică, că PNL a ajuns ”unul din sateliţii PSD, alături de AUR” şi că sunt foarte mulţi liberali care nu sunt fericiţi să să ducă să spună săru mana la PSD şi ar vrea să iasă din această căsătorie nefericită.

”În momentul de faţă, alternativele sunt clare, pe de o parte PSD, cu sateliţii PNL şi AUR şi pe de cealaltă parte, USR, acesta este spectrul politic”, a spus Dan Barna, el arătând că ”PNL a devenit un satelit, după ce preşedintele Iohannis a decis să predea cheile PNL lui Marcel Ciolacu, iar lucruruile sunt clare”.

”Avem un PSD care controlează managementul ţării şi unde PNL este un satelit. Atmosfera din coaliţie este multmai rea decât în perioada coaliţiei cu USR”, a mai arătat Barna, el precizând că PSD ar prefera ca la alegeri, în turul doi să intre AUR, un alt satelit al său. 

Service camioane
Comments are closed.