Curs de prim-ajutor organizat de Protopopiatul Sebeș și Crucea Roșie Română, susținut de Kronospan

- Social - aprilie 20, 2021
sebes
Distribuie

Oferirea primului ajutor în situații critice poate salva vieți dacă setul de acțiuni și practicile aplicate sunt folosite corespunzător. Membrii Protopopiatului Ortodox Sebeș au înțeles importanța deprinderii acestor cunoștințe și au invitat tinerii, preoții și profesorii de religie din oraș să participe la cursul de prim-ajutor organizat de Crucea Roșie Română – Filiala Alba Iulia.

Compania Kronospan a sprijinit financiar această inițiativă civică pentru a aduce o contribuție pozitivă la siguranța localnicilor din Sebeș. Cursul predat de Crucea Roșie Română, standardizat la nivel național, s-a desfășurat în perioada 13-27 martie 2021 la sediul Protopopiatului Ortodox Sebeș. Participanții au fost instruiți cu ajutorul materialelor didactice pentru a acționa în cazul urgențelor medicale, iar în urma absolvirii au primit certificate și legitimații de prim-ajutor recunoscute internațional.

Cu ajutorul pilonilor importanți din oraș, precum școlile, bisericile și companiile active social, membrii comunității pot învăța cum să reacționeze și să salveze o viață în situații de urgență. 

Service camioane
Comments are closed.