Cuplurile din Cugir care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite cum se cuvine

- Evenimente - octombrie 4, 2021
alba
Distribuie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice au fost sărbătorite cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Organizată de către Primăria orașului Cugir și Centrul Cultural, NUNTA de AUR a fost celebrată cu prezența a 15 dintre cele 20 de cupluri care au anunțat împlinirea a jumătate de veac de conviețuire.

„ Este un moment de bucurie, de mândrie și de considerație pe care avem ocazia să le manifestăm față de cei care sunt un exemplu de loialitate, de statornicie, de toleranță și, nu în ultimul rând, de dragoste. 50 de ani în care au învățat să fie soți, părinți, bunici, străbunici, rămânând împreună, umăr lângă umăr, indiferent de ceea ce viata le-a oferit. Le dorim sănătate și ani cu bucurie alături de cei dragi!” a declarat primarul Adrian Teban.

Pentru sărbătoriți, preoții Marius Nestian și Adrian Cebotari au celebrat slujbe de binecuvântare, iar primarul Adrian Teban și viceprimarul, Călin Furdui le-a oferit în dar diplome, buchete de flori și o modestă sumă de bani.

Organizatorii au luat toate măsurile pentru ca evenimentul să se desfășoare fără riscuri, astfel că accesul a fost permis doar celor vaccinați, care au trecut prin boală în ultimele 6 luni și celor negativi la testul rapid pus la dispoziție la întrarea în sala festivă.

Cuplurile care nu au putut fi prezente, au fost vizitate de către primarul, Adrian Teban și Directorul Centrului Cultural, Diane Dobrean, după celebrarea Nuntii de AUR.

Le dorim sănătate și fericire cuplurilor sărbătorite: Arion Nichie și Mari Băra Simion și Elena Blaj Emil și Rodica-Anuța Brînde Iuliu și Parasca Buceag Gheorghe și Maria Dubleș Ioan și Maria Frâncu Zaharie și AngelaIleasă David și Elena Itu Constantin și Maria Kadar Gheorghe și Irma Levai Simion și Rodica Marcu Ioachim și Stela Mohai Ioan-Leventi și Marieta Postei Nicolae și Ana Panțuru Sandu și Marița Simoc Aurel și Veronica Sîrbu Gheorghe și Ana Tirenescu Andrei și Maria Constanța Aurelia Târlea Dumitru și Maria Vonica Gheorghe și Mărioara.

Service camioane
Comments are closed.