Concurs de ocupare a funcției de director adjunct al APIA Alba

- Pe Surse - mai 27, 2021
Distribuie

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (aparat central), cu sediul în Bulevardul Carol I, nr.17, sector 2, Bucureşti, organizează concurs de promovare în vederea ocupării funcției publice teritoriale de conducere de director executiv adjunct, gradul II (coordonator al activității Serviciului control pe teren, Serviciului economic recuperare debite și resurse umane și Centrelor locale) vacantă în cadrul Centrului județean Alba al APIA.


Concursul va avea loc la sediul aparatului central al APIA din Bucureşti (Bulevardul Carol I nr. 17, sector 2) şi constă în probă scrisă (în data de 28.06.2021, ora: 10ºº) şi interviu care se va susține în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.


Postul este cu durată normală a timpului de muncă – 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.


Dosarele de înscriere pentru participare la concurs se depun la sediul aparatului central din Bucureşti, Bulevardul Carol I nr.17, sector 2, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului pe site-ul instituției (www.apia.org.ro), respectiv în perioada 25.05.2021 – 14.06.2021.

Service camioane
Comments are closed.