COMUNICAT USR ALBA: ,,Nicodată prea tineri pentru a schimba lumea” Primele alegeri ale USR Tineret Alba

- Politice - martie 23, 2021
Distribuie

Organizația de tineret a USR Alba a organizat în acest weekend primele alegeri pentru desemnarea președintelui și a biroului executiv.

În urma scrutinului la care au participat tineri din tot județul Alba, Andreea Anamaria Cordon a obținut cel mai mare număr de voturi, fiind primul președinte ales al USR Tineret Alba.

,,Este o onoare pentru mine să fiu primul președinte al USR Tineret Alba, iar pe această cale doresc să mulțumesc încă o dată, pentru votul de încredere acordat în cadrul alegerilor. Alături de colegii mei din Biroul Executiv și de membrii USR Tineret, sunt sigură că vom reuși să dăm o nouă față implicării politice de tineret, în județul Alba. Cred cu tărie în dorința de schimbare în bine, în motivația și în implicarea de care colegii mei au dat dovadă și până acum. Mă bucur că o mare parte a acestora sunt foști ONG-iști și că putem aduce modelele de bune practici și în cadrul activităților cu caracter politic. De astăzi, tinerii din Alba au un nou partener de încredere!”

Forul de conducere al organizației va fi compus din cei 4 vicepreședinți aleși, după cum urmează: Emil Traian Frățilă – departamentul de resurse umane, Iulian Robert Chelaru – departamentul de proiecte și programe, Maria Oniga – departamentul de comunicare și Ioan Robert Cristea – departamentul de politici publice și societate civilă.

Președintele USR Alba, deputatul Beniamin Todosiu, susține că USR Tineret reprezintă „aripa plină de dinamism a partidului”:

USR Tineret este impulsul tânăr care ne motivează și ne face să ne gâdnim la cum va arăta politica în următorii ani. Vreau să ii felicit pe cei 5 tineri care au fost aleși să reprezinte organizația de tineret a USR Alba și să le urez un mandat plin de realizări. Sunt cel mai tânăr parlamentar al județului Alba şi consider implicarea tinerilor în politică un element esențial pentru viitoarea clasă politică”.

USR Tineret Alba va milita pentru implicarea tinerilor în politică și va contribui la conturarea noii generații, care va reprezenta ingredientul esențial al societății pe care cu toții ne-o dorim.

Service camioane
Comments are closed.