Claudiu Nemeș, consilier județean USR-PLUS Alba:”Alba Iulia a primit, pentru 2021, de la Consiliul Județean jumătate din bugetul primit în 2020!”

- Politice - aprilie 15, 2021
usr
Distribuie

COMUNICAT DE PRESĂ

Alături de colegii mei, consilieri județeni USR-PLUS din Consiliul Județean Alba, am depus un amendament la bugetul județului Alba, prin care am solicitat dublarea sumei pe care municipiul Alba Iulia o va primi pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și infrastructură.


Pentru susținerea acestui amendament am invocat mai multe motive, printre care dezvoltarea zonei metropolitane, numărul de locuințe în creștere, continuarea investițiilor în infrastructură, cât și construirea ștrandului municipal.


Cu toate că marea majoritate a consilierilor județeni au înțeles necesitatea investițiilor, la vot consilierii PNL au votat împotrivă.


Cu părere de rău pentru locuitorii din Alba Iulia, banii Consiliului Județean au fost distribuiți după culoarea politică și nu s-a ținut cont nici măcar de numărul de locuitori, astfel municipiul Blaj a primit pentru investiții cu 250.000 RON mai mult decât Alba Iulia, cu toate că are o populație de 3 ori mai mică.


Sunt de părere că o coaliție, chiar dacă este de guvernare, trebuie să se regăsească și în administrația județului, nu doar la conducerea statului.


Claudiu Nemes, consilier județean USR-PLUS Alba

Service camioane
Comments are closed.