Cine va fi noul prefect de Alba? Revenim la formula de 2 subprefecți + 1 secretar general!

- Administratie - ianuarie 27, 2021
alba
Distribuie

Decizia de astăzi a Guvernului României de a se reveni la numirea prefecților și a subprefecților pe criterii politice se pare că va produce primele schimbări în curând și la Alba Iulia.

Sursele noastre vorbesc deja că noul prefect de Alba va fi ex-viceprimarul mun. Alba Iulia, Paul Voicu. La fel, este posibil ca actualul prefect Nicolae Albu să treacă pe o funcție de subprefect.

alba

Ar urma să se re-înființeze cel de-al doilea post de subprefect, pentru a mulțumi și USR-PLUS, care tocmai ce a început revoluția bunei guvernări. Și iată, o va duce și la nivelul județului Alba, prin supraîncărcarea aparatului de stat. Prezent recent în cadrul unei emisiuni radio la postul de radio regional HIT FM, liderul USR Alba, Beniamin Todosiu declara că există cel puțin 2 nume de oameni profesioniști, foarte competenți, care ar fi potriviți pentru acest post. Însă o decizie va fi luată la momentul potrivit.

Ca o noutate va fi funcția de secretar general la nivelul Instituției Prefectului Județul Alba. Aceasta ar urma să fie înființată și cel mai probabil ocupată de președintele UDMR Alba, Arpad Ladanyi. Acesta a mai făcut parte din aparatul Prefecturii în perioada 2005-2009, fiind unul dintre subprefecții județului Alba, alături de Clement Negruț (subprefect în perioada 2005-2008).

De altfel, parte din aceste mișcări au fost confirmate inclusiv de fostul secretar de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, Clement Negruț, liderul PMP Alba. Acesta a fost prezent în cadrul unei emisiuni la postul de radio mai sus amintit, unde a preciat pregatirea lui Arpad Ladanyi in eventualitatea in care ar ajunge pe postul de secretar general al Instituției Prefectului Județul Alba.

Service camioane
Comments are closed.