Cauți stilul vestimentar care ți se potrivește ? Iată care sunt cele mai populare!

- Pe Surse - iunie 22, 2021
sebes
Distribuie

Fara doar si poate tuturor ne place sa fim in centrul atentiei si sa atragem privirile prin vestimentatia in tendinte si prin look-ul glamouros cu care ne prezentam in societate, insa acest lucru nu este chiar atat de usor de obtinut. Trebuie sa detinem minime informatii in ceea ce priveste stilurile vestimentare, si de unde au pornit de fapt aceste tranduri. Acest articol vine in ajutorul dumneavoastra cu cateva generalitati care vor trece in revista fiecare stil in parte si veti afla care este amprenta fiecaruia. Desi exista 7 stiluri vestimentare ( clasic, feminin, dramatic, natural, creativ, elegant, sexy ) foarte multe dintre noi nu ne regasim in totalitate in nici unul dintre stiluri, tocmai de aceea incercam sa facem combinatii de stiluri pentru a gasi tinuta potrivita. Desigur daca nu avem informatii despre stilurile vestimentare in general, nici tinuta noastra nu va fi una fabuloasa.

1.Stilul clasic – fara doar si poate unul dintre cele mai longevive din indudtria modei, stilul clasic este cel care te face sa te simti puternica si increzatoare, si care spre deosebire de alte stiluri, urmareste linia corpului fara a fi copia fomele acestuia. Este un stil curat si traditional cu „reguli” clare sa creeze o imagine cuminte si conservatoare. Chiar daca designerii cunoscuti au adaptat stilulclasic la moda actuala, liniiile generale au ramas aceleasi si anume : fusta (pantaloni), taior, camasa si pantofi cu toc. Accesorizata cu o bratara simpla si un ceas deosebit, poate fi o tinuta perfectapentru un job bussines.

2. Stilul dramatic – „intens” si „extravagant” acestea sunt cuvintele care descriu in totalitate acest stil. Se spune ca femeile care adopta acest stil sunt in primul rand curajoase, misterioase si cu o personalitate puternica. Stilul se defineste prin look-uri indraznete, combinatii atipice de piese vestimentare, culori puternice contrastante, bijuterii extravagante si palarii cu boruri mari. Asortat cu un machiaj intens, pe o piele perfect bronzata, poate fi o tinuta perfeta pentru un cocktail, sau pentru o iesire in oras. 3. Stilul feminin – caracterizat prin simplitate, culori pastelate si imprimeuri florale cu iz de romantism si feminitate. Materialele si accesoriile folosite pentru acest stil sunt delicate si finute si nu incarca vizual look-ul creat. Broderiile sau volanele se vor potrivi perfect cu nuantele deschise ale tinutei, si vor crea o imagine efemera. Ce este specific acestui stil este croiala care accentueaza feminitate, care evidentiaza talia, decolteuri usoare sau umeri dezgoliti.

4. Stilul natural – acest stil este usor de recunoscut fiind unul dintre cele mai simple si modeste stiluri. Desi pare un look usor dezordonat, acesta nu detine accesorii sau materiale care sa incerca tinuta insa este cat se poate de comod si lejere. Este in general recunoscut la sportivi si la proaspetele mamici. Machiajul pentru acest stil este unul minim si natural, iar despre tocuri nici nu poate fi vorba.

5. Stilul creativ – asa cum ii spune si numele acest stil este cel mai bun la combinatii de stiluri: scolaresc cu punk, elegant cu sport, romantic cu rock, s.a. Trebuie sa fii curajos pentru a iesi din casa cu astfel de combinatii, insa cu putina atentie poate iesi o opera de arta. Ex: pantaloni de costum asortat cu un plover sau cu o bluza de trening in aceeasi nuanta, sau inversul medaliei blugi cu o camasa voluminoasa de matase, toate se vorincadra perfect in acest stil creativ.avantajul acestui stil este acela ca poti purta tinuta in aproape orice situatie si orice moment al zilei.

6. Stilul elegant – acest stil doreste sa promoveze femeia independenta, impunatoare si sofisticata. Cu siguranta atunci cand ne gandim la cuvantul „elegant” primul lucru care ne trece prin minte sunt pantofii stiletto si rochiile pana la genunchi. Acest stil nu se intelege cu culorile tari sau culorile neon ci merge in special pe non culori.

7. Stilul sexy – extravagant si atragator stilul sexi doreste sa scoata in evidenta formele corpului. In acest sens sugeram rochiile mulate si scurte, decolteurile mari,si culori tipatoare, bijuterii care sa atraga atentia si accesorii inedite. De exemplu o palarie cu boruri mari asortata cu o rochie mulata in aceeasi culoare, alaturi de o pereche de sandale cu tocul cui va capta imediat atentia in orice situatie.

Service camioane
Comments are closed.