Campania DSP Alba de vaccinare anti-COVID a lucrătorilor din domeniul HORECA și din mediul economic din județ continuă: listele cu doritori sunt așteptate pe adresa de e-mail a instituției

alba
Distribuie

COMUNICAT DE PRESĂ

DSP Alba dorește să informeze lucrătorii din domeniul HORECA și agenții economici mari sau mici din județ că pot întocmi în continuare liste cu angajații care doresc să se vaccineze, liste ce vor fi trimise la DSP pe adresa de e-mail sanatate_publica@dspalba.ro și pe baza cărora se vor face solicitările de doze de vaccin necesare. În funcție de numărul de angajați înscriși, vaccinarea se va face fie prin intermediul echipelor mobile la sediile firmelor, fie la centrele de vaccinare fixe din județ. Serul folosit pentru imunizare este de tip Pfizer. Până la acest moment au fost vaccinați 167 de angajați de la 17 firme din domeniul HORECA și 337 de angajați de la 4 agenți economici din județ (VCST, IAMU, PEHART TEC, FAIRPLAY). Marți, 4 mai, echipele DSP Alba au vaccinat 164 de angajați de la IAMU Blaj (foto).

Campania de vaccinare anti-COVID 19 se desfășoară într-un ritm susținut în județul Alba, așa cum de altfel indică și cifrele care plasează județul nostru pe locul 7 la nivel național din punct de vedere al persoanelor vaccinate cu prima doză, numărul acestora fiind de 64.130, ceea ce reprezintă aproximativ 19,5% din populația județului.

Biroul de presă al DSP Alba

Service camioane
Comments are closed.