Campania de vaccinare anti-Covid în Alba Iulia începe luni la ora 8.00

- Stirile Zilei - ianuarie 17, 2021
Distribuie

Luni, la ora 8.00, va începe campania de vaccinare în municipiul Alba Iulia, a anunțat viceprimarul Marius Filimon.

Împreună cu prefectul județului Alba, Nicolae Albu, acesta s-a deplasat la centrul de vaccinare deschis la sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918”, ”pentru a face o ultimă verificare și a ne asigura că totul este în regulă”.

Primăria Alba Iulia a avut sarcina de a asigura infrastructura centrelor de vaccinare, de a le dota cu mobilier și echipamente informatice și de a asigura paza permanentă a acestora precum și personalul pentru curățenie și dezinfecție.

”Cred că modul în care s-a lucrat în aceste zile este un exemplu perfect de bună colaborare între diverse instituții și trebuie să recunosc, cu maximă onestitate, că am colaborat cu oameni profesioniști și care își doresc să pună umărul la succesul campaniei de vaccinare.

Instituția Prefectului, Direcția de Sănătate Publică, Crucea Roșie, Serviciul de Transmisiuni Speciale, Electrica SA, Universitatea ”1 Decembrie 1918”, Poliția Municipală și cea Locală sunt instituțiile implicate în acest demers. De fapt, în spatele acestor nume de instituții stau oameni pentru care nu au contat orele lucrate, oboseala sau stresul acumulat. Trebuie să-i amintesc, într-un mod aparte, pe colegii din primărie, reprezentanții instituțiilor de învățământ și personalul medical din cadrul rețelei școlare care au fost implicați în totalitate în acest demers.

Acum trebuie să fie începutul sfârșitului acestui virus și îmi doresc cât se poate de repede să ne reluăm viața normală, munca în condiții sănătoase, activitățile obișnuite sau hobby-urile”, a declarat Marius Filimon.

Service camioane
Comments are closed.