Călin Gheorghe Matieș:”Cealaltă Capitală strigă după ajutor din mijlocul gunoaielor. Păcat că nici primarul nu o mai aude…”

- Politice - mai 27, 2021
alba
Distribuie

COMUNICAT DE PRESĂ

De 6 luni de zile, Primăria Alba Iulia este condusă de actuala administrație și tot 6 luni de zile sunt de când, în loc de proiecte auzim promisiuni, în loc de soluții se găsesc doar scuze și în loc de rezolvări, cineva se spală pe mâini, mai des decât o facem noi, de frica pandemiei…

Pentru albaiulienii care nu știu, primarul dumneavoastră Gabriel Pleșa a ocupat funcția de viceprimar timp de vreo 5 ani și cel puțin 2 dintre atribuțiile sale au fost exact parcările și salubritatea! El a fost cel care a reprezentat inclusiv Primăria Alba Iulia în ADI SALUBRIS, unde erau discutate mereu toate problemele legate inclusiv de depozitul de la Galda de Jos… Iar despre parcări, nici nu mai are rost să vorbim…cel puțin acum!

La fel, Ion Dumitrel (PNL) președintele CJ Alba este cel care a girat și coordonat tot ce se întâmplă la Galda de Jos și în sistemul de management integrat al gunoaielor la nivelul întregului județ.

Deci, distinși domni politicieni cu state muuult mai vechi decât voi avea eu vreodată în politică… VĂ MAI SPĂLAȚI MULT PE MÂINI DE EȘECURILE VOASTRE??

În timp ce deciziile dumneavoastră și lipsa de implicare ne-au aruncat din nou în gunoaie, nu vreți cumva să ne spuneți că noi suntem vinovați? Tot noi cei care ne plătim lună de lună facturile la gunoi suntem vinovați?! Alea mărite, acum micșorate și pe care vă pregătiți să le măriți din nou, în disprețul tuturor locuitorilor din Alba.

D-le primar, în data de 24.03.2021 ați declarat, punctual, că  “e o obligație pentru toți cei implicați, de la primării până la Consiliul Județean să rezolve definitiv problema gunoaielor.

Iar acum veniți să ne spuneți că este un EȘEC PE CARE NU VI-L ASUMAȚI?!?

Este clar că la acest moment totul pare un eșec: nu se colectează selectiv, operatorul deja a primit prima amendă pentru nerespectarea contractului, unele utilaje de la Galda nu mai funcționează… Dar nu este EȘECUL NOSTRU, al oamenilor de rând!

Eșecul albaiulienilor este, poate, doar pentru că v-au acordat votul lor, iar realitatea de acum dovedește altceva… Dar, în 2024, de pe ultima treaptă a tramvaiului numit MINCIUNĂ, poate că vor decide altfel…

Senator PSD Alba

Călin Gheorghe Matieș

Service camioane
Comments are closed.