BREAKING NEWS: Viceprimarul Adrian Bogdan internat de urgență la spital

- Pe Surse - iunie 16, 2021
sebes
Distribuie

Înaintea ședinței extraordinare de astăzi, miercuri 16 iunie, a CL Sebeș, în care se va vota eliberarea din funcție a viceprimarului Adrian Bogdan, o altă știre a apărut în mediul public. Actualul viceprimar a fost internat de urgență la un spital, a cărui locație a rămas încă necunoscută.

Surse jurnalistice au vorbit despre un spital din județul Alba, apoi de unul din Cluj, iar ultima versiune (neconfirmată oficial deocamdată) vorbește despre București. Nu se știe dacă este ceva legat de ședința de consiliu unde, mai mult ca sigur, acesta va fi demis de colegii consilieri sau despre un accident, așa cum s-a crezut inițial.

În opinia noastră, varianta unui accident auto nu se poate confirma, întrucât surse din cadrul Primăriei Sebeș ne-au declarat sub protecția anonimatului faptul că vicele ar fi solicitat personal concediul medical, chiar la începutul acestei săptămâni (luni sau marți). Mai mult, IPJ Alba nu a confirmat înregistrarea vreunui eveniment auto, în care să fi fost implicat viceprimarul Sebeșului.

Service camioane
Comments are closed.