BOMBĂ la SEBEȘ: Dorin Nistor vrea înlocuirea viceprimarului Adrian Bogdan cu un albaiulian!

- Pe Surse - mai 20, 2021
Distribuie

Mai multe surse din cadrul Consiliului Local Sebeș ne-au divulgat că se fac presiuni imense în această perioadă, care iau forma fie de promisiuni, fie de amenințări, pentru schimbarea actualului viceprimar al Mun.Sebeș – Adrian Bogdan (PNL).

Despre faptul că acesta ar fi căzut în dizgrația primarului Dorin Nistor s-a mai vorbit, însă se pare că lucrurile sunt mai complicate decât atât. La mijloc ar putea fi vorba despre diverse afaceri care se vor derula în perioada următoare pe mai multe contracte la nivelul Sebeșului. Bani mulți, mălai bun, probabil și un parandărăt pe măsură… Iar Bogdan cam încurcă meciurile…

Și, cum Alba Iulia a intrat sub influența USR, Sebeșul ar trebui să devină noua vacă numai bună de muls. Iar la acest capitol, numai dacă ne uităm la ultimele contracte (tăiatul ierbii – 947.899 de lei, bulbi și pământ de flori –   420.186 lei) semnele de întrebare se înmulțesc.

Înlocuitorul lui Adrian Bogdan, care a început deja încălzirea pe banca de rezerve, vine la muncă tot din Alba Iulia, ca și primarul Sebeșului.

Măcar sebeșenii ar putea plăti mai puțin pe naveta șefilor Primăriei Sebeș, atât primarul cât și viitorul viceprimar urmând a veni la muncă tot din Alba Iulia! Totul se leagă… uneori și oamenii!

Vom reveni cu detalii

Service camioane
Comments are closed.