Blaj: Reținut pentru înșelăciune

- Din Judet - martie 12, 2021
alba
Distribuie

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat din județul Galați care este bănuit de o înșelăciune și de 3 tentative de înșelăciune, prin metoda ”accidentul”, cărora le-au căzut victime 4 persoane din municipiul Blaj.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au continuat cercetările în vederea identificării autorilor mai multor fapte de înșelăciune și tentativă de înșelăciune, săvârșite prin metoda ”accidentul”, care au fost sesizate poliției la data de 18 noiembrie 2018.

Astfel, la data de 11 martie 2021, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 27 de ani, din comuna Oancea, județul Galați, care, în data de 18 noiembrie 2018, ar fi indus în eroare o femeie de 71 de ani, din Blaj, pe care ar fi apelat-o la telefon și i-ar fi spus că fiul său a avut un grav accident rutier și are nevoie de bani. Ulterior, femeia i-ar fi înmânat 4.500 de euro.

Se pare că, în aceeași perioadă, bărbatul ar fi încercat să înșele alte 3 persoane din municipiul Blaj, folosindu-se de același mod de operare.

După săvârșirea faptelor, bărbatul ar fi încercat să scape de răspundere, plecând în străinătate, de unde s-a întors de curând.

În cursul zilei de azi, 12 martie, acesta va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Service camioane
Comments are closed.