Blaj: Duminică, 6 iunie, al doilea maraton de vaccinare (cel de rapel)

- Evenimente - iunie 4, 2021
blaj
Distribuie

Duminică, 6 iunie 2021, între orele 08:00-20:00, în municipiul Blaj se va desfășura al doilea maraton de vaccinare a populației, cu serul Pfizer, împotriva SARS-COV-2, destinat în special persoanelor care s-au imunizat cu prima doză la evenimentul din urmă cu trei săptămâni. Vaccinarea va avea loc pe platoul din fața Centrului Cultural „Iacob Mureșianu”, din Bulevardul Republicii, numărul 36.

Sunt așteptate la vaccinare peste 800 de persoane care, în data de 16 mai, au primit prima doză de vaccin Pfizer și sunt programate la rapel. De asemenea, se pot prezenta la vaccinare toate persoanele interesate, indiferent de localitatea în care domiciliază, fără programare, doar cu buletinul de identitate. Minorii care au împlinit vârsta de 12 ani se pot prezenta la vaccinare doar însoțiți de un părinte sau de reprezentantul legal.

Vă reamintim, la Centrul Cultural „Iacob Mureșianu” Blaj, centru de vaccinare împotriva SARS-COV-2, persoanele care doresc să se imunizeze cu serul Pfizer o pot face fără programare, zilnic între orele 08:00 – 20:00. În prezent sunt suficiente doze și nu mai este nevoie de programare prin platforma națională. Numărul de telefon al centrului de vaccinare de la Blaj este 0712-010.365. 

Pentru persoanele vârstnice și fără posibilitate de deplasare la vaccinare, domiciliate în Blaj, Tiur, Mănărade, Spătac și Petrisat, Primăria Municipiului Blaj va asigura transportul la maratonul de vaccinare de duminică. Acestea se pot înscrie la Serviciul de Asistență Comunitară Blaj, la numărul de telefon 0756-089.215.

Autoritățile blăjene invită locuitorii să se vaccineze pentru a crește gradul de imunizare a populației împotriva SARS-COV-2 la nivelul comunității, vaccinarea fiind singura cale de revenire la normalitate.

Maratonul de vaccinare de la Blaj este organizat de Primăria Municipiului Blaj, Direcția de Sănătate Publică Alba și Spitalul Municipal Blaj. 

Service camioane
Comments are closed.