Bilanțul primei zile a acţiunii Truck&Bus!

- Pe Surse - mai 11, 2021
bus
Distribuie

Brigada Rutieră a aplicat, luni, 42 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 17.800 lei, în prima zi a activităţilor de control desfăşurate în cadrul acţiunii Truck&Bus care are loc la nivel național între 10 și 17 mai.

Cu această ocazie poliţiştii rutieri, în colaborare cu inspectori din cadrul ISCTR, au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane cu mai mult de 8+1 locuri şi a celor destinate transportului de marfă cu masa totală maximă mai mare de 3,5 tone.

În cadrul acţiunii, au fost reţinute 13 certificate de înmatriculare (din care 3 transport persoane şi 10 transport marfă), pentru deficienţe tehnice sau dotări suplimentare, 3 seturi de plăcuţe cu numărul de înmatriculare şi 3 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 zile, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care efectuează transport de marfă sau transport persoane, sub influenţa băuturilor băuturilor alcoolice.

În perioada 10 – 17 mai sunt organizate activităţi de control în trafic, la nivel naţional, sub egida Organizaţiilor Poliţiilor Rutiere din Europa.

Service camioane
Comments are closed.