BebeBiblioteca la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

- Evenimente - august 18, 2021
alba
Distribuie

Joi, 19 august 2021, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, va avea loc un nou atelier de parenting ce se derulează în cadrul proiectului de animație culturală 3.1. BebeBiblioteca. Evenimentul se va desfășura începând de la ora 17:00 și va găzdui prezentarea și dezbaterea unor teme de interes pentru părinți și bunici, cum ar fi: primii ani din viața copilului, etapele de dezvoltare, jocul, joaca și socializarea.

Proiectul 3.1 BebeBiblioteca se adresează în primul rând femeilor însărcinate și proaspetelor mămici dar este deschis și pentru tătici, copii sau bunici. Pe lângă discuții pe o temă data, atelierele de parenting urmăresc familiarizarea participanților cu serviciile de bibliotecă și evenimentele culturale ce au loc în cadrul bibliotecii dar și cunoașterea și socializarea acelor membrii ai comunități care trec prin experiența minunată de a fi părinți sau bunici.

Tema lunii august este „Primi ani de viață ai copilului” și va fi discutată împreună cu psihoterapeutul Adina Drimbe iar dezbaterile vor fi însoțite de prezentarea unor cărți care pot fi împrumutate de doritori, de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca.

Service camioane
Comments are closed.