Au fost publicate rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat 2021!

- Pe Surse - august 31, 2021
alba
Distribuie

Marți, 31 august au fost publicate rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat 2021.

La nivelul județului Alba, din totalul candidaților promovați (137), 97  fac parte din promoţia curentă, iar 40 de candidaţi provin din promoţiile anterioare. Rata de succes pentru promoția 2020-2021 este de 34,64%. În cazul promoțiilor anterioare, procentul candidaților promovați este de 26,32%.

La probele scrise s-au prezentat 432 de candidaţi din cei 517 de candidaţi înscrişi. Au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă 10 candidaţi, urmând ca aceştia să nu se mai poată înscrie la următoarele două sesiuni.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, astăzi, în intervalul orar 12.00-18.00. În cazul formulării și transmiterii în sistem electronic a contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (1-3 septembrie), vor fi comunicate vineri, 3 septembrie.

Service camioane
Comments are closed.