Atenție! 900 de locuri de muncă în agricultură în Spania disponibile prin intermediul reţelei Eures România

- Social - martie 25, 2021
spania
Distribuie

AJOFM Alba anunță că firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă prin intermediul reţelei Eures România 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare de fructe: căpșuni, zmeură, mure și afine.

Persoanele care vor fi angajate vor lucra 6 ore și 30 minute pe zi, cu pauză de masă de o jumătate de oră, în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Salariu brut 44,99 euro/zi din care se scad asigurări de sănătate și TVA (net 41,29 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro centi/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră. Plata se face pe card.

Cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Angajarea se face cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul de muncă poate începe cu 01 aprilie 2021.

Service camioane
Comments are closed.