Atelierul „BebeBiblioteca”, ultima întâlnire din acest an

- Din Judet - decembrie 10, 2021
alba
Distribuie

Luni, 13 decembrie 2021, începând cu ora 17:00, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba se va desfășura ultimul atelierul de parenting din cadrul proiectului 3.1 BebeBiblioteca, din acest an. Atelierul va fi coordonat ca de obicei de psihoterapeuta Adina Drimbe iar tema ediției din luna decembrie va fi „Recompense vs. pedepse. Când, cum și de ce apelăm la recompense și pedepse și care sunt modalitățile prin care obținem cooperarea copilului”.

„Mediul în care cresc copiii, inclusiv modelul de parenting pe care îl primesc, joacă un rol mult mai important decât factorii genetici pentru determinarea modului în care copiii vor funcționa ca și adulți. Părinții sunt datori să le ofere atât modelul, cât și mediul adecvat din care să învețe și în care să se dezvolte. Ca părinți vrem să fim formatori în viața copiilor noștri iar pentru aceasta este nevoie să respectăm unicitatea personalității copilului, să înțelegem etapa de dezvoltare în care se află, să fim atenți la sentimentele copilului și nu în ultimul rând să le oferim îndrumarea, răbdarea, și atenția de care au mare nevoie.” ne spune Adina Drimbe pentru a ne introduce în tema aleasă.

Cei interesați de subiect pot urmări desfășurarea evenimentului, online, la adresa: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaLucianBlagaAlba. Atelierul de parenting face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca și se desfășoară lunar în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Service camioane
Comments are closed.