ARTICOLE PIROTEHNICE CONFISCATE DE POLIȚIȘTII DIN ALBA

- Din Judet - decembrie 29, 2021
alba
Distribuie

250 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii din Alba, în urma a 8 percheziții care au avut loc pe raza județului. Activitățile s-au desfășurat sub coordonarea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Alba Iulia, Blaj și Sebeș.

La data de 29 decembrie 2021, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Alba Iulia, Blaj și Sebeș, au efectuat 8 percheziții, în județul Alba, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat 250 de kilograme de articole pirotehnice, din categoriile P1, F1, F2 și F3 (pocnitori și artificii).

Toate articolele pirotehnice au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

La percheziții, alături de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au participat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, polițiști din Alba Iulia, Blaj și Sebeș.

Service camioane
Comments are closed.