Amical cu victorie pentru Soda Ocna Mureș

- Sport - februarie 3, 2021
Distribuie

Echipa de fotbal de liga a treia Soda Ocna Mureș a obținut, miercuri după amiază, prima victorie în seria de meciuri amicale din intersezon.

Pe ”Soda 2”, formația din Ocna Mureș s-a impus cu 3-2 (0-1) în fața echipei Avântul Reghin, colegă de serie în eșalonul terț.

Deși au fost conduși cu 1-0, ocnamureșenii au revenit pe tabelă și au întors soarta acestui joc în a doua repriză, prin golurile marcate de Marcel Domșa – 2 reușite (prima din penalty) și Joel Lamah. Golurile reghinenilor au fost marcate de juniorii Sergiu Luca și Cristian Chirilă.

Evoluția scorului: 0-1 , 1-1 , 2-1 , 2-2 , 3-2

Soda Ocna Mureș (repriza 1): Adi Angeru – Rareș Isac, Claudiu Haiduc, Carlos Lazăr, Alex Kiraly – Marian Guț, Florin Socaci – Răzvan Frențiu, George Goronea, Tudor Cristea – Alecu Cioară.

Soda Ocna Mureș (repriza a 2-a): Vlad Ignat – Răzvan Frențiu, Marian Guț, Carlos Lazăr, Darius Cunțan – Raul Vădan, Florin Socaci – Claudiu Marcu, Joel Lamah, Alin Tocu – Marcel Domșa.

Au mai evoluat: Sergiu Moise, Mihai Neșan și Mark Decean.

Absenți (accidentați): Flaviu Chișu și Cătălin Uță.

”Per ansamblu, sunt mulțumit de evoluția băieților, de astăzi. Nu putem avea mari pretenții în această perioadă, în care punem accent pe pregătirea fizică. Am arătat atitudine, am revenit în joc și in final ne-am impus în fața unui adversar puternic, care ne-a învins clar în meciul oficial din tur. Pe lângă pregătirea fizică riguroasă, lucrăm din greu sa îi integram pe jucătorii nou veniți, care au demonstrat calitate și care cu siguranță se vor impune în echipă! Dacă vom reuși să închegăm relațiile de joc cât mai repede, ne va fi mult mai ușor pe teren”, a declarat antrenorul principal Gabriel Cotoară.

Următorul meci amical al echipei din Ocna Mureș este programat sâmbătă, la Sibiu, contra formației Măgura Cisnădie.

Service camioane
Comments are closed.