Amenzi pentru 15 persoane care jucau poker, printre care şi un bărbat care trebuia să stea în carantină

- Stirile Zilei - februarie 21, 2021
Distribuie

Poliţişti de la Secţia 20 au depistat, sâmbătă noaptea, 15 persoane care jucau neautorizat poker într-o locuinţă din sectorul 6 al Capitalei, printre participanţi aflându-se şi un bărbat care trebuia să stea în carantină la domiciliu.

„În noaptea de 20/21.02.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie, exploatând cu operativitate o informaţie, au depistat într-o locuinţă din sectorul 6 un număr de 15 persoane care jucau jocuri de noroc neautorizate, respectiv poker. În urma verificărilor persoanelor prezente, s-a stabilit că între participanţi se află şi un bărbat ce figura carantinat la domiciliu, acesta nerespectând măsura”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Cele 15 persoane au fost amendate conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire, valoarea sancţiunilor contravenţionale ridicându-se la 71.250 lei.

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Service camioane
Comments are closed.