Alba Iulia: Un bărbat de 69 de ani a furat mai multe unelte dintr-o clădire aflată în construcție

- Din Judet - octombrie 24, 2022
Distribuie

Sâmbătă, 22 octombrie 2022, în jurul orei 14.30, un bărbat de 30 de ani, din comuna Apoldu de Jos, din județul Alba, a sesizat Poliția Municipiului Alba Iulia, prin 112, cu privire la faptul că în imobilul care se află în construcție, de pe strada Victor Hugo, din Alba Iulia, se află un bărbat care intenționează să sustragă bunuri.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, care a identificat un bărbat de 69 de ani, din Alba Iulia.

Din primele cercetări reiese faptul că în perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2022, ar fi pătruns în incinta imobilului aflat în construcție și ar fi sustras mai multe unelte, pe care le-ar fi expus la vânzare, bunurile fiind astfel recunoscute de proprietar.

În data de 22 octombrie 2022, în jurul orei 14.25, bărbatul de 69 de ani ar fi revenit la imobilul persoanei vătămate cu intenția de a sustrage și alte bunuri.

Bărbatul a fost reținut, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și pentru recuperarea prejudiciului.

Service camioane
Comments are closed.