Ajutoarele umanitare donate de cugireni au ajuns la refugiații ucrainieni adăpostiți în Mănăstirea Dumbrava

- Anunturi Publice - martie 7, 2022
Distribuie

Transportul cu alimente neperisabile, apă, produse de igienă, pături, etc. a plecat sâmbătă de la Cugir spre așezământul din comuna Unirea, indicat de autoritățile naționale ca zonă de necesitate. Aici sunt cazați refugiați aflați în tranzit și urmează să fie adăpostiți în jur de 100 de copii orfani ucrainiei, fugiți din calea războiului.

Primăria Cugir continuă CAMPANIA UMANITARĂ, următorul transport fiind direcționat către Vama Siret.

Cei ce doresc să doneze alimente care pot fi consumate fără preparare, apă îmbuteliată, produse de igienă, pături, saci de dormit o pot face de luni până joi, între orele 9.00-16.00 și vineri, între orele 9.00-12.00, la următoarele locații:

-Cugir- Cantina Centrului Cultural (în curtea Colegiului Tehnic „I.D. Lăzărescu”);

-Vinerea- Căminul Cultural- (0729) 933 354.

Atragem atenția că NU se primesc donații constând în haine și încălțăminte!

Agenții economici sau cetățenii din localitate care pot și doresc să ofere cazare familiilor refugiate sunt rugați să ia legătura cu reprezentanții Primăriei Cugir, la numărul de telefon 0731001246.

Mulțumim OAMENILOR DIN Cugir care au făcut donații în cadrul CAMPANIEI UMANITARE derulată de Primăria Cugir, demonstrănd încă o dată că sunt parte a unei comunități locale care știe să strângă rândurile atunci când este nevoie.

Mulțumim OAMENILOR din Cugir care și-au pus la dispoziție locuințele pentru cei ce trăiesc drama războiului- două familii, însemnând 6 persoane au găsit în orașul nostru un cămin confortabil și sigur.

Multumin elevilor Colegiului Tehnic I.D. Lăzărescu care s-au implicat in mod voluntar în acțiunea de colectare a ajutoarelor.

Să ne unim eforturile și să ne rugăm pentru vecinii noștri care trec prin momente foarte grele.

Service camioane
Comments are closed.