Abuzurile STP SA trebuie să înceteze. PENSIONARII AU DREPTUL LA GRATUITATE PENTRU TRANSPORTUL ÎN COMUN

- Din Judet - martie 9, 2021
Distribuie

Faptul că STP S.A. Alba Iulia, firma care operează serviciul de transport public în Alba Iulia, nu oferă servicii gratuite pensionarilor este un abuz care trebuie să înceteze. Decizia, luată în mod unilateral de către companie, contravine prevederilor contractuale și legislației în vigoare, așa cum a fost ea adoptată de către Consiliul Local.

Modul în care compania acționează este unul inadmisibil, intolerabil și poate fi cu ușurință catalogat drept un șantaj făcut asupra autorităților locale, prin care speră să obțină în continuare beneficii și subvenții uriașe, care nu au acoperire în serviciile prestate ori calitatea acestora.

Primăria Alba Iulia a îndeplinit hotărârea Consiliului Local prin care Primarul Gabriel Pleșa a fost mandatat pentru semnarea noului contract și a achitat toate sumele către compania STP S.A, care să acopere serviciul gratuit oferit pensionarilor. Cu toate acestea, firma în cauză își continuă modul abuziv prin care restricționează accesul gratuit al pensionarilor.

Lansăm un apel către toți pensionarii cărora li s-a restricționat accesul gratuit pe mijloacele de transport în comun din Alba Iulia, de către STP S.A, și care au fost obligați să plătească bilet pentru a circula cu autobusul, cu toate că legal beneficiau de gratuitate, să păstreze acele bilete pentru a fi folosite drept dovadă în instanță.

În cazul în care compania STP S.A. nu va înceta de urgență aceste practici abuzive, Primăria Alba Iulia se va adresa Justiției pentru a recupera prejudiciul și va solicita daune inclusiv pentru pensionarii care, în urma deciziilor unilaterale ale companiei, au avut de suferit.

Primăria Alba Iulia se află în slujba cetățenilor, ale căror venituri și drepturi le va apăra prin toate instrumentele pe care le are la dispoziție.

Departamentul de comunicare din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia

Service camioane
Comments are closed.